• Demo Hotel Bodrum
Hotel Anthemis IstanbulHotel Anthemis IstanbulHotel Anthemis IstanbulHotel Anthemis IstanbulHotel Anthemis IstanbulHotel Anthemis IstanbulHotel Anthemis IstanbulHotel Anthemis IstanbulHotel Anthemis IstanbulHotel Anthemis IstanbulHotel Anthemis IstanbulHotel Anthemis IstanbulHotel Anthemis IstanbulHotel Anthemis IstanbulHotel Anthemis IstanbulHotel Anthemis IstanbulHotel Anthemis IstanbulHotel Anthemis Istanbul

Hotel Anthemis Istanbul

GENEL BİLGİLER
Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Sultanahmet Meydanı - 0,2 km / 0,1 mi
Alman Çeşmesi - 0,3 km / 0,2 mi
Yerebatan Sarnıcı - 0,4 km / 0,2 mi
Aya Sofya - 0,4 km / 0,3 mi
Sultanahmet Camii - 0,4 km / 0,3 mi
Türk ve İslam Sanatları Müzesi - 0,5 km / 0,3 mi
Kapalı Çarşı - 0,7 km / 0,4 mi
Mozaik Müzesi - 0,7 km / 0,4 mi
İstanbul Arkeoloji Müzesi - 0,8 km / 0,5 mi
Küçük Ayasofya Camii - 0,8 km / 0,5 mi
Gülhane Parkı - 0,8 km / 0,5 mi
Aya İrini - 0,9 km / 0,5 mi
Topkapı Sarayı - 0,9 km / 0,6 mi
Yeni Cami - 1,1 km / 0,7 mi
Beyazıt Meydanı - 1,1 km / 0,7 mi

En yakın havaalanları:
İstanbul (IST) - 48,2 km / 30 mi
Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (SAW) - 45 km / 28 mi

Anthemis Hotel için önerilen havaalanı İstanbul (IST).


Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (24 saat) ücretli olarak hizmet vermektedir.
Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.
İstanbul (Sultanahmet) içinde
Anthemis Hotel misafirlere İstanbul merkezinde, Sultanahmet Meydanı ve Alman Çeşmesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Yerebatan Sarnıcı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Türk ve İslam Sanatları Müzesi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.
Alemdar MahhellesiHaci Tahsin Bey Sokak 1134420 Istanbul

TESİS OLANAKLARI:


  • Bar(lar)
  • Restoran(lar)
  • İnternet
  • Kablosuz İnternet
  • Oda Servisi
  • Kuru Temizleme Servisi

SORULARINIZ İÇİN TIKLAYIN

Hotel Anthemis Istanbul ve diğer hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.